Saab Club Nederland

is opgericht in 1959 en daarmee de oudste Saabclub ter wereld. Bij Saab Club Nederland zijn alle liefhebbers van Saab welkom. Ongeacht het type Saab, van de 92 tot en met de 9-5NG en de 9-3N. Bezit van een Saab is geen voorwaarde om lid te worden, het is een club van en voor liefhebbers van Saab. Vanzelfsprekend hebben verreweg de meeste van onze ± 2.000 leden een Saab. Sommigen meer dan één…

De geschiedenis van SCN

Saab Club Nederland brengt een prachtig clubblad uit en organiseert veel evenementen. Denk hierbij aan toerritten maar ook aan onderdelen- en inspectiedagen. Voor technische vragen kunt u bij de technische commissie terecht. Saab Club Nederland heeft een eigen onderdelenmagazijn, clubwinkel en een aantal zeer actieve regio’s.

Daarnaast heeft Saab Club Nederland diverse activiteiten ondersteund voor het behoud en promoten van ons geliefde automerk zoals het “Saab Support Convoy” in 2010 en “We are many, we are SAAB” in 2012.

Wilt u ook lid worden?

Lid worden van Saab Club Nederland is meer dan alleen het delen van de passie voor Saab. Het lidmaatschap geeft u ook nog vele andere voordelen.

Vacatures

De verschillende commissies en het bestuur van Saab Club Nederland bestaan volledig uit vrijwilligers. Er zijn veel mogelijkheden om samen met anderen een bijdrage te leveren aan de vele activiteiten van Saab Club Nederland. Dit varieert van het schrijven voor ons clubblad Saabberichten tot het organiseren van evenementen. Bent u meer technisch georiënteerd? Dan is de technische commissie of het onderdelenmagazijn mogelijk iets voor u.

Wilt u samen met andere vrijwilligers meewerken aan Saab Club Nederland? Dat kan! Onze belangrijkste voorwaarden zijn enthousiasme voor het automerk Saab en voor Saab Club Nederland. Heeft u interesse om als vrijwilliger actief mee te werken in de club organisatie? Neem dan contact op met de voorzitter.

Statuten en huishoudelijk reglement

Statuten
Huishoudelijk reglement