Onderdelen en magazines

Een onderdeel nodig voor uw Saab? Of meer informatie? Het onderdelenmagazijn is de plek voor bruikbare Saab-onderdelen, van motoren en dashboards tot (werkplaatshand)boeken en het archief van ons clubblad Saabberichten vanaf het eerste jaar.

Contactgegevens onderdelenmagazijn

Oud Piershilseweg 8
3265 LG  Piershil (Locatie in Google Maps)

Het magazijn is op elke eerste zaterdag van de maand geopend van 10:00 tot 14:00 uur.

E-mail: onderdelen@saabclub.nl
Telefoon: zie Saabberichten

Onderdelen

Als lid van Saab Club Nederland heeft u hier de keuze uit gebruikte onderdelen voor vrijwel alle types die Saab heeft uitgebracht. Via het onderdelenmagazijn kunt u de onderdelen kopen en zelf onderdelen aanbieden. Daarnaast zorgt het onderdelenmagazijn voor de reproductie van moeilijk verkrijgbare onderdelen.

Bekijk de onderdelen

Gebruikte en ongebruikte (‘oude nieuwe’) onderdelen worden meestal door leden ter beschikking gesteld. Maar het komt ook voor dat garagebedrijven oude voorraad aanbieden of schenken. Daarnaast koopt het onderdelenmagazijn nieuwe onderdelen en reproducties in.

Archief en bibliotheek

Het magazijn heeft een bibliotheek van allerlei soorten boeken en tijdschriften over Saab. Niet alleen technische boeken en folders, maar ook nummers van Saabberichten vanaf het eerste jaar.

Bekijk het archief en de bibliotheek

Beschikbaarheid SAAB onderdelen via anderen.

Via andere ‘kanalen’ zijn uiteraard zo goed als alle onderdelen, zeker van de nieuwere SAAB modellen, volop verkrijgbaar.

Meer info